søndag 14. mars 2010

Passet påskrevet


1. Dersom Sirdal kommune virkelig ønsker å fremstå som en seriøs skidestinasjon kan de fatte noen enkle grep
a) kjøre opp skikkelige skiløyper
b) det første punktet er vanskelig å gjennomføre når man lar kraftselskapet brøyte i flere av de mest populære løypetraséene.



2. Det klebe.





3. En sosialpsykolog og en sosialmedisiner uttalte seg sist uke i DN om den økende trenings- og konkurranseiveren i samtiden og mener at det til syvende og sist er et ønske om å løpe fra døden.

Er det også feil nå?

3 kommentarer:

Sølvreven sa...

Å løpe fra døden er noe vi alle burde tilstrebe. Slutter du løpe, tar han deg igjen. Fortsetter du løpe, får du bedre kondis og holder lengre ut. Med det resultat at du lever lenger og sliter jækelen ut, slik at han heller går på sofasliterne først. Er Savannens lov!

Sesilåmilå sa...

Sortimentsboks, dobbel - Biltema. Pris 119 ,- Du løper fra døden med lommene fulle av spenn.
Hvis du heller Swix Base Cleaner over på en 0.5l Imsdalflaske så får den også plass i boksen. Jeg kommer til å smøre med teip på lørdag.

Stanley sa...

Når en sosialmedisiner og en sosialpsykolog uttaler seg om trening kan vel jeg uttale meg om smøring siden jeg er sosiopat (ikke en beskyttet tittel).

1. Smelte inn et tyyynnt lag med blåklister. Rett før start legge på et nytt lag med multigrade før man finisher med litt VR (60?).

2. Zero.


Ser forøvrig ut til at flere løper så fort fra døden at de får hjerteflimmer.