søndag 16. oktober 2011

Ronde van Jæderen


Egenes - Sandnes - Ålgården - Knuteheien - Undhjemmet - Karlsboden - Ånens anstalt for uskikkelige gotter - Nibbe - Nærland - Bore - Julebygden og hjem til Egenes igjen. Slik en fin ansamling av hyggelige herremenn og dannet passiar underveis. Kun spredte forsøk fra enkelte på at vise hvilke kraftfulle lem med tilhørende gigantiske bjeller de har ved at kjøre sig langt ind i de høiere soner på flaterne i håb om at nogle andre skulle falde af der bak. 4.45t nu i oktober er nesten for meget kjenner jeg.





Alltids en kalv der ikke vil ind i innhegningen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det er ræt unaturlig at have en slig træingsiver at man lægger sivilicationen bag sig for at trille med husmænd og leilendinger paa landet. Jig tør nædsten ike tænke paa hvad dine klubmænd i Stavanger amt vil sige om denne fæmtekolonist virksomhed!!!

hmmm...

Stanley sa...

Nogen må da se til buskapen?

Dessuten; i disse tidlige morgentimer har levemænderne i Stavanger mer end nok med at feie nattens fangst ut bagdøren før de har sig til skøitehallen for at træne "alternativt".

Tuen sa...

"Ronde van Jæderen" ble dog ikke komplet da vi glæmte at stoppe på Onnai. Maaske har vi noget at bidrage med på børsen næste lørdag?:
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/282202/