onsdag 21. mars 2012

Da King fekk dogg på brillann


Hei hei kids! I dag skal onkel Stanley åpne postsekken og svare på postkortene dere har sendt inn. 
Har vi det fint på Mallorca? Ja.

Anonym sier "Flotte bilder & sykkeldrakter :-) "

Takk for det Anus, noen av bildene har jeg tatt selv, mens feks bildet under er det Grovisen som har tatt. Her er jeg, Godteposen og Haggis i de fine draktene våre.


Greven sier "Savner Dark Side... Hvordan er veiene sammenlignet med vårt alles kjære GranCan?" 


Heihei Greven, jeg kommer snart tilbake til the Dark Side. Sykkel på Mallorca er ganske mye bedre enn GranCan. Her er mye mer å velge mellom; flere veier, lengre distanser, flere fjell og attpåtil har vi med oss lommekjente guider som sjelden må ty til kartet for å finne veien. Bilistene er veldig forståelsesfulle og den eneste hissigproppen jeg har møtt til nå var en bussjåfør som ikke likte å bli forbisyklet på innsiden i 55 km/t.



Så har vi Erlend som lurer på "hvor mange Team Jæren syklister har du truffet på der sør?"


Vel Erlend, jeg har ikke full oversikt, men basert på erfaringer er det lett å tro at reisefølgets tyngre medlemmer, gjerne utstyrt med bilhorn og hårete tømmerstokker kapable til mye gamp i mange timer gjerne er fra TJ. Team Jæren er et flott konkurransefelleskap for Veteraner som søker sammen, her ser vi Assman feire sin inntreden i Veteranklassen - kanskje blir det medalje i bedriftstempoen til høsten?  


Så er det Anonym igjen "Grisedeilige barberte mannebein..."


Kan det være samme Anonym som sist? Er det mer enn fine bilder og drakter som får Anonym til å skumme i munnviken, men også bein? Bruken av det ufikse prefikset grise- er ungdommens språk, og man tar seg i å håpe at dette er en ung vakker kvinne. Meeen som Birkedalssaken viser er det ikke alltid like lett å vite hvem det er som sitter i andre enden med dogg på brillan. Vi sier uansett takk for smigeren og kaster dette esset på bordet: Fotograf Alsvik - he shoots all my nudes.



Tilslutt vinneren av Tyngre Legers Forenings årlige klatremuskonkurranse opp Sollér. Vi ser her overlegen sprutseier for Overlege Basso, mens Dr. Love resignert innser at det blir 24 timers vakter hele påsken i år igjen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hærlige kommentarer fra gutter på tur i tettsittende lycra.....:-)ser at noen også har barbert mer enn bare leggene ;-)

Ivar sa...

Ser fremdeles enestående ut Stanley:-)
Barberte legger er alltid bra!!

h1lts sa...

Ser at dere har med både svensk og norsk mester.

Stanley sa...

Ja, er man først i gang er det vanskelig å stanse når man kommer til pungen.

Dette vet Ivar alt om.

Connections! Vi hadde med trøyer brukt i Mendrisio VM, til å vinne NM og tilhørende svensk mester. Samt en mindreårig landslagssyklist med Hello Kitty-sveis.

h1lts sa...

Det rapporteres(bildebevis) forresten om at enkelte i reisefølget har slått seg løs med karaoke. Kor er videoen med stanley som sangfugl? Er jo obligatorisk når ein først er på chartertur!

Erlend sa...

Takk for dedikerte oppdateringer! Er det så at Dumme Birger på Folken 30. mai frister mer enn godt er?

Stanley sa...

Dersom det finnes video fra feltet inn mot Caimari håper jeg det er under min nydelige versjon av TOOLs Opiate. Men det siktes nok til Sinatra-Bjartes opptreden under lørdagens cabarét. Hører han dro groupies med krykker, støttestrømper og lommene fulle av kamferdrops.

Ellers er Dimmu på Folken obligatorisk. Jeg kommer malt som Tjodalv anno 1995. Greven som seg selv i Aske perioden.