mandag 23. juli 2012

Spanish bombs!




Fikk helt sjokk da jeg så at Fotballfrue hadde blitt droppa fra TV fordi hun er for tynn. Tenker de ikke på hvilket fantastisk forbilde hun er for alle oss overvektige som bare drømmer om å bli sånn fin holocaust-tynn som henne? Hva vet vel leger og sånn om kropp og ernæring? Nada, jeg velger å tro på råd fra bolemongoforum.no og ymse fitnessblogger skrevet av småjenter med 6 ukers PT kurs fra Elixia. Takk for oppskriften med rugspiredråper, fiberhusk, eggehvite og beinmargen fra etiopiske babyer. Jeg føler meg jævlig energisk, en skål Pedigree Pal nå så skinner pelsen og jeg kan stille i fitness. Må bare ha to døgn i solarium og smøre meg inn med sånn bæsjekrem først. #boot-camp #her er den nye treningstrenden #12 egg til frokost #YOLO #legge ut flexebilder av seg selv #kom-og-tørk


Ekte andalusiske geiter gjetet av en ekte andalusisk gjeter med en ekte andalusisk gjeterhund.

Årets fatcamp er lagt til Andalucia, en region nordmenn flest forbinder med Hemingway, Brenan, Nordahl Grieg, Fred Ingebrigsten, David Toska og klamydia. Men på nordsiden av AP-7 og kjøpesenteret LaCanada finnes faktisk mer å se. Alle Jærens husmødre kan trege på at de ikke er her og får se Tuen UTEN løse knær bli brun få fregner på armer og bein mens han halser avgårde gjennom landskapet mens kilometere, landsbyer, buskap og litervis med svette forsvinner bak ham. Jaggu har ikke Dr. Love og El Grande Chorizo funnet veien hit også, dette gir en fin liten bande å dra på sight-seeing, langtur, intervals og fartslek med.






Åh, om bare det hadde vært botox.


To hester en gamp og et esel.



Det går ikke så bra med Spania om dagen. Suksess innen foppall lar seg sjelden overføres til BNP eller andre makroøkonomiskemålestokker. Med CDS flere basispunkter under Lyngdal og utsikter til resesjon ut 2013 skal de jommen være glade for at Onkel Stanley har spanderbuksene på og gjerne unner seg både is og brus under kaffestoppene for å spytte litt i statskassa. Dog må jeg innrømme at vi har med oss havregryn og makrell i tomat hjemmefra. Noen ting kan man bare ikke gamble på. Ser også at Repsol har gått på en smell i Argentina men fortsatt får beholde stable-ratingen sin. Åååh, det var da koselig oppe i alt det andre.

Moody's, S&P samt Fitch har alle laveste invest rate på Repsol og aksjene går nå for nesten 50% av prisen de hadde før i år. Rett nok har de misligholdt noe gjeld og gir i år utbytte i aksjer i et desperat forsøk på å øke kontantbeholdningen. Hvor smart dette er vil tiden vise, i første omgang vil det uansett øke likviditetsgrad 1. Ikke lett å vokse når hovedmarkedet ditt ikke eier nåla i veggen, jeg er kanskje ikke økonom, men dersom anorektiske 21 åringer kan gi kostholdstips online kan jeg gi investeringsråd trukket ut av ræva. Det siste funket for Acta. Hvis dere kjøper Repsol aksjer for minst 500M USD innen onsdag og bruker rabattkoden "Fotballfrue" får dere med en flaske aloe vera og to duftlys på kjøpet.






Legg inn en referanse til Don Quijote, ooh, du har lest så mange bøker, nå kommer skliene skliende.


Har sett mye av dette her underveis.


Fire timer med fartslek, 40 grader, noen liter med svette og trenger hjelp med å åpne en cola.

Et av høydepunktene fra et av verdens aller aller beste album; dagen din blir bedre av dette:


5 kommentarer:

Den lille østlendingen sa...

Hysterisk morsomt! :) På sett og vis må du jo følge litt med på fotballfrue og da? Når du kjenner til slike detaljer? Fortsatt god sykkeltur!

Puss och kram

Stanley sa...

Yo Mio, alt vel? Regner med at du er hekta etter L-O?

Jeg leser fotballfrue for å få klestips til de dagene hvor ingenting i skapet frister, det siste innlegget om buksedress og pumps var dritbra. Lett løsning når man bare skal ut sånn i farta.

Den lille østlendingen sa...

Mio? I'll love you even more noe Mr Stanley. I really really do. :)

Stanley sa...

Bah, tydeligvis ikke den Mio jeg hadde i tankene nei.

G sa...

Om du er på denne kanten:
--> La Vinuela, Riogordo

http://objekt.therealestateagency.es/Templates/Pages/Map.aspx?lat=36.9223406999&lng=-4.2883308822&lang=sv

http://objekt.therealestateagency.es/sv/Objekt/?type=search&ObjektID=811205