søndag 9. september 2012

Suldal Fatcamp

Noe overrasket innser man at høsten er i full anmarsj, var det i det hele tatt sommer i år? Det blir vaffal tidligere mørkt, faktisk så tidlig at hodelykter må frem med en gang. Men vi kan veien i blinde og subber opp til stølen og har åpnet første ølen litt over midnatt.  


Ny dag gryr og Kongen av Ormøy svinger i gang pannekakemaskinen mens resten utålmodig venter på brunch og leser aviser. Ute pisser det ned, får tiden til å gå med hillevågsplommeskinke med ao..ali..aioli og Sørlands-chips. Bare halv-elleve? For tidlig å åpne en øl nå.







Ikke beste dagen for en lett tilårskommen dachs som nok nærmer seg livets høst, jammen bra det finnes varme sekker å ta turen i. Nei, best å komme seg ned til hytten for en Nøgne-Ø India Saison mens man venter på andepaté, kyllingvinger, pølser, entrecôte, ost og smågodt for 500,- NOK. Selv om sauesankingen tok på var det krefter nok til å ha raveparty i bilen hjem. Snakkes neste helg. 

1 kommentar:

Erlend sa...

Vi har ventet på en oppfølger til Aarbakkerittet og nå er den her. Takk Stanley. Indre Suldal er for øvrig en fredet plett, en av landets beste plasser for fred i sinnet og turer i øsregn. Kjekt å se deg på tur igjen, ikke en dag for tidlig!