mandag 24. mai 2010

Den evige sne


Der ligger et land mot den evige sne
i revnene kun er det vårliv å se


Vårliv kan man se alleveie nå, også til fjells. Skjønt, er det snø er det håp; vi skulle egentlig en helt annen plass, og endte på Haukeliseter for å skvise siste rest ut av en lang skisesong. Tidvis må man ta fantasien i bruk for å komme til topps, men prinsippet om at Alt Går! lever fortsatt i beste velgående. Er det litt hvitt på bakken kan man gå på ski der, det er bare et spørsmål om vilje og å tåle noen riper i sålen.

Hun strødde sin sne over fjældbratte li,
bød så sine gutter at stå den på ski.

Hun satte de vakreste jenter i rad
å følge vår idrett med smil og med kvad


Lopper i blodet, Nøgne Ø i glasset, brune i trynet og med nok gress i klisteret til å kunne så karse i festesonen takker vi Ullr for atter en prima vinter.













2 kommentarer:

TimmyC sa...

Ser ut som en fin helg.

Selv har jeg brukt pisehelgen til å bli mer kjent med det lokale helsevesnet. Tre netter på sykehus i Pointe Noire med høy feber og enn eller annen kjip bakterie i magen bør nesten kvalifisere til St. Olavs Orden.

Stanley sa...

Selvfølgelig var det en fin helg, i den utvidede Tislavoldfamilien er alle helger fine.

Trist å høre om sykehusoppholdet ditt. Har du øvd inn valpeblikket med triste alvorlige øyne (også kjent som the Georg-Philip look) for bildene i VG når det kommer frem at norsk UD ikke hadde tre representanter samt en lege på pletten i løpet av 12 timer?

Lurer på hva Georg-Philip driver med nå om dagen, og om han har noe hår igjen.