mandag 23. februar 2009

Der Weiße Rausch - Neue Wunder des Schneeschuhs del 5

Bakeren says:

men du har jo ikke skrevet noe, bare lagt ut bilder... stanley uten tekst er jo som kaffi uten koffein....

jeg kunne tenke meg noe historier om legen på afterski, hobbitten på sjekkern osv...

Vel Herr Bolle I en musefelle er det alltid gratis ost

Der Weiße Rausch er forøvrig en film med den deilige blonde nazi pin-upen Leni Riefenstahl. Vi hadde opprinnelig planer om å filmatisere en dogmeversjon av Marqui de Sades romantiske klassiker Justine (det var tross alt Valentines - noe resten av verden tydeligvis ikke hadde fått med seg, jeg hadde satt frem vaser over alt og ryddet plass i kjøleskapet, fikk jeg roser eller sjokkis? NEI). Etter å ha trålet byen på jakt etter passende hovedrolleinnehaver (pike, 13) kom vi til den konklusjon at østeriske fedre passer meget godt på døtrene sine. Da filmprosjektet gikk i dass ble løsningen denne fotonovellen av Der Weiße Rausch.

Følg med neste uke for høydepunktene fra vår musikaloppsetning av Herbie i anledning Tykos Tretti, der rollen som den joviale VW bobla spilles av bursdagsbarnet selv.













4 kommentarer:

Anonym sa...

Med en viss tilbakeholdenhet må Dr. G Bull innrømme at dette sikkert for en ung sjel lett kan substituere en hvit orgasme, men 38? (tell etter) hvite orgasmer synes å være litt drøyt. Har kandidaten kanskje slått opp feil ord i ordboken - rausch? I stedet for; "I farta - unna vei - her kommer jei"; raus mensch.

God fotografering!

Anonym sa...

Leni Riefenstahl. Min gamle tysklærer snur seg i graven - rausch har selvsagt andre betydninger enn orgasme! Der weiße Rausch – Neue Wunder des Schneeschuhs viser et godt eksempel.

Anonym sa...

Legen? Hvilken lege, hvilken afterski? I følge Hr. Tislavold kan man få inntrykk av at det ikke var medisinsk fagpersonale tilstede i det hele tatt...

Mye av årsaken til dette kan vel ha å gjøre med Stanley ønsket en god del bilder av seg selv. Og disse bildene måtte jo noen andre ta. Jeg vil i det minste ha en liten animasjon av et lite tryn fremover.

Når det gjelder Rausch, der (m) så har det så ingen klar relasjon til sengedans, men har derimot avgjørende betydning for Christiane F. og hennes like på Bahnhof Zoo som rus,
Se også Rauschgift, das (n), blant annet subtypen snø.

Takk for det!

Stanley sa...

Og takk til Dem Dr. Love, for et velskrevet eksempel på (ut)dannelsesgapet mellom her og der. Krasj kommer.