søndag 15. mars 2009

Déjà Vu


Jeje, mandag, får se hva Stanley og co har funnet på i helgen, mye ski i det siste, kanskje de har gjort noe spennende for en gangs skyld? (slurpe kaffe) Ka i...åh neeeeei..enda flere intetsigende skibilder. Hva faen er dette for noe? Helg etter helg etter helg med svette menn i stramme klær, har de ikke fantasi til å finne på noe annet? Se her ja, nerding med festesoner og smøring, litt overdrevet til å være nederste amatørnivå. Ska vi se, hvem er med her, Migens...bombe, de er faen meg mye på tur sammen de der to, man kan nesten lure. Tim Cato? Check. Tipper han har flashet rompa mye i løpet av helga. Samtalene har vel vært det sedvanlige lavmålet; ski, sykkel og Therese Johaug med smør på, går de aldri lei? Ouuufff, kjeeeeedelig, det kan da umulig være dette Tim Berners Lee hadde tenkt at nettet skulle brukes til. Oi, halvtime til lunsj, jeg går og mingler litt ved vannkjøleren. Nana-naaa feels like I've been here before, feels like I've been here befoooore.









2 kommentarer:

TimmyC sa...

Liker man ikke svette menn i stramme klær bør man vel finne seg en annen side på Internett, om noen uker byttes jo disse bolebuksene ut med sykkelbukser, da blir det stramt og fint da.

Stanley sa...

Sykkelbuksene har heldigvis seler, da blir det litt vanskeligere å blotte seg i tide og utide for de som har en hang til slikt.